Bakkerij Kempeneers

In onze kleine ambachtelijke bakkerij doen wij iedere dag ons uiterste best om u een persoonlijk natuurproduct aan te bieden. Hierdoor hebben wij geen commerciële broden of koeken. Wij kiezen hier bewust voor om u zo de beste kwaliteit te kunnen aanbieden.

Wij staan steeds met een glimlach voor u klaar zodat uw dag goed kan beginnen. Onze specialiteiten zijn ons ambachtelijk brood en onze handvervaardigde koeken die steeds met boter bereid zijn. Ons doel is een tevreden en terugkerende klant. Hiervoor zijn we steeds dag en nacht bezig met onze producten en maken we alles zelf. We zullen alles doen om ons doel te blijven nastreven.

Doordat onze kinderen mee in de zaak stappen, kunnen wij blijven investeren in de toekomst en u zo garanderen dat de bakkerij zal blijven bestaan en uitbreiden. Onze dochter heeft 6 jaar hotelschool gevolg en onze zoon is afgestudeerd aan Bakkerijschool Ter Groene Poorte. Hierdoor hebben zij samen heel wat ideeën voor u in petto.

Ons motto is wat je ambachtelijk maakt, is altijd beter. We streven naar een perfectie in onze producten en zullen dit blijven doen door steeds de beste kwaliteit te blijven gebruiken in onze ambachtelijke producten.